Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Chemievrije onkruidbestrijding

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor chemievrije onkruidbestrijding moet u bij een specialist als De onkruidkoker zijn. Wij zijn een onderdeel van Hopmans Verhuur en deze onderneming heeft zich sinds 2007 gespecialiseerd in kokend heet water technieken voor diverse toepassingen in de tuinbouw. Denk bijvoorbeeld aan reinigen, ontsmetten en onkruid koken. In de agrarische sector wordt het gebruik van chemische middelen steeds meer teruggedrongen doordat bacteriën resistent worden en we ontsmetten in deze sector veel met kokend heet water. Bij De onkruidkoker bent u op de juiste plek voor chemievrije onkruidbestrijding.

Chemievrije onkruidbestrijding met machines van De onkruidkoker

Chemievrije onkruidbestrijding wordt steeds populairder in de groene sector en zodoende is de vraag naar onkruidkookmachines toegenomen. Bij De onkruidkoker kunt u zowel terecht voor de verkoop als verhuur van dit soort machines. Wij zijn een erkende Empas-dealer voor heet water units. De mogelijkheden bij deze fabrikant zijn talrijk. Daarnaast zijn wij ook zelf in staat om de wensen van onze klanten in eigen beheer te verwezenlijken. Geef aan ons door wat u allemaal verlangt en dan zorgen onze vakkundige medewerkers dat het helemaal in orde komt. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om juist wel of niet voor een hogedrukfunctie te kiezen.

Neem telefonisch contact op voor meer informatie

Als u op zoek bent naar machines voor chemievrije onkruidbestrijding, dan komt u naar De onkruidkoker. Voor meer informatie over onze producten kunt u telefonisch contact opnemen via 0164-657151.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]