Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Empas onkruidbestrijding

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De onkruidkoker zorgt voor een verbluffend resultaat met Empas onkruidbestrijding. De moderne machines van Empas maken gebruik van een speciale techniek waarbij warm water continu wordt opgewarmd om vervolgens het onkruid te bestrijden. De onkruidkoker is een erkend Empas-dealer en zorgt op een milieuvriendelijke manier voor het verwijderen van ongewenst onkruid.

Waarom moet u kiezen voor de Empas onkruidbestrijding?

De machines van Empas zijn al jaren gespecialiseerd in spuitapparatuur met een zeer lange levensduur voor tuinbouw. Door jarenlange ervaring worden Empas machines gezien als een betrouwbaar product. Empas blijft innoveren met onkruidbestrijding en milieuvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Daardoor is deze toepassing erkend door de overheid en hebben ze een plaats op de Milieulijst.

De mogelijkheden van onkruidbestrijding met Empas machines

Klanten hebben bij ons de mogelijkheid om Empas machines te huren of te kopen met keuze uit verschillende producten. De onkruidkoker streeft ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten op specifieke wensen van de klant op het gebied van Empas onkruidbestrijding. Empas machines die worden geleverd voor verhuur hebben een standaard hogedrukfunctie. Wanneer de klant besluit een machine aan te schaffen heeft de klant zelf de keuze of de hogedrukfunctie wordt geïmplementeerd.

Heeft u interesse in onze Empas onkruidbestrijding? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]