Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Heet water onkruidbestrijding

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De onkruidkoker focust zich op de verhuur en verkoop van machines die gebruik maken van heet water onkruidbestrijding. Wij beschikken over een ruim assortiment van Empas machines die gebruik maken van een speciale opwarmingstechniek om het juiste resultaat te leveren. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden om onkruid te bestrijden met heet water.

Hoe gaat heet water onkruidbestrijding in zijn werk?

Deze milieuvriendelijke Empas machines verwarmen water naar 98 graden Celsius in diesel- of gasgestookte ketels. Door onkruid te bestrijden met water met hoge temperatuur sterft het onkruid uiteindelijk. De machines blijven het water verwarmen waardoor Empas machines continu gebruikt kunnen worden om onkruid te bestrijden met heet water.

Waarom moet u kiezen voor heet water onkruidbestrijding bij De onkruidkoker?

De machines die De onkruidkoker verhuurt en verkoopt zijn zeer milieuvriendelijk en te vinden op de Milieulijst. Door onkruid te bestrijden met heet water bespaart u niet alleen het milieu maar het levert ook voordelen op voor u als ondernemer op financieel gebied. Bij de aanschaf van milieuvriendelijk apparatuur kunt u gebruik maken van de VAMIL- en MIA-regeling. De exacte toepassing hiervan is online terug te vinden. Wij leveren producten van topkwaliteit en geven u graag advies bij verhuur of aanschaf van een van onze producten.

Heeft u advies nodig of bent u geïnteresseerd in een van onze heet water onkruidbestrijding machines? Neem dan contact met ons op via 0164-657151.


Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]