Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruid bestrijden met heet water

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De onkruidkoker is gespecialiseerd in onkruid bestrijden met heet water. De kokend heet water techniek werkt bijzonder eenvoudig. Water wordt verwarmd tot het kookpunt en vervolgens over een plant heen gegoten. Met diesel- of gasgestookte ketels wordt het water opgewarmd tot 98 graden Celsius. Dat is de meeste geschikte temperatuur om onkruid te koken. Als het onkruid het kokende water voelt, krijgt het een temperatuurshock en barst de celstructuur van het onkruid. De plant gaat kapot en zal uiteindelijk sterven. Met heet water is onkruid zodoende uitstekend te bestrijden.

Onkruid bestrijden met heet water: kies voor de machines van De onkruidkoker

Onkruid bestrijden met heet water doet u het beste met de heet water units van De onkruidkoker. Wij verkopen en verhuren machines van Empas. In het assortiment van dit toonaangevende bedrijf vindt u onkruidkookmachines in verscheidene soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de compacte MCE – Handunit die op ieder terrein te gebruiken is? Of gaat uw voorkeur uit naar de grotere MCP – Opbouwunit? Voor advies over de meest geschikte machine voor uw werkzaamheden vraagt u de deskundige medewerkers van De onkruidkoker om raad.

Meer weten over de mogelijkheden?

Als u meer wilt weten over onkruid bestrijden met heet water neemt u telefonisch contact op met De onkruidkoker via 0164-657151. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze kokend heet water units.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]