Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruid bestrijden met stoom

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer u op zoek bent naar machines om onkruid te bestrijden met stoom heeft De onkruidkoker het perfecte aanbod voor u. Van duurzame MCB GAS – Handunits tot innovatieve pekelunits, wij verhuren en verkopen ze. Met de milieubewuste machines van De onkruidkoker bent op een eenvoudige en snelle manier van uw onkruid af.

Kies ervoor om uw onkruid te bestrijden met stoom bij De onkruidkoker

U heeft nu de mogelijkheid om onkruid te bestrijden met stoom door machines van topkwaliteit te huren of te kopen bij De onkruidkoker. Er wordt gebruik gemaakt van heet water en stoom om de celstructuur van het onkruid te vernietigen waardoor de plant afsterft. De machines die we verhuren zijn uitgevoerd met een hogedrukfunctie. Wanneer u besluit om een onkruidkookmachine te kopen heeft u de keuze uit een uitvoering met of zonder hogedrukfunctie.

Welke machine om onkruid te bestrijden moet u kiezen?

Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden wanneer u onkruid wil bestrijden met stoom. De volgende onderdelen hebben effect op de oppervlakteprestatie:

 • Soort onkruid
 • Leeftijd
 • Groenbedekking

Voor verschillende doeleinden kunt u gebruik maken van verschillende machines. Wilt u onkruid verwijderen met een compacte handunit op eigen terrein? Of bent u op zoek naar een MCP als opbouwunit voor diverse werktuigdragers? Om erachter te komen welk product bij u past kunt u het assortiment bekijken of contact opnemen via 0164-657151.


Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]