Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruid kokend water

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Onkruid bestrijden met kokend water is een zeer eenvoudige techniek met een verrassend resultaat. De onkruidkoker specialiseert zich al meer dan 10 jaar in het verhuren en verkopen van heet water units. Gaat uw voorkeur uit naar de compacte MCE – Handunit? Of twijfelt u nog tussen de twee verschillende MCP (T) – Opbouwunits? Met een breed assortiment aan producten en jarenlange ervaring staat De onkruidkoker altijd voor u klaar op het gebied van onkruidbestrijding.

Hoe kunt u onkruid bestrijden met kokend water?

De onkruidkoker beschikt over de beste machines van machinefabrikant Empas om onkruid te bestrijden met kokend water. Het kokende water zorgt ervoor dat de celstructuur van de plant barst waardoor het onkruid uiteindelijk af zal sterven. De meeste zelfrijdende onkruidmachines beschikken over volveldswerking wat zorgt voor het preventief behandelen van nog onzichtbaar onkruid. Op deze manier worden onkruidzaden overgoten met kokend water waardoor deze afsterven en niet verder zullen groeien. De methode om onkruid te bestrijden met kokend water is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. De Empas machines die verhuurt en verkocht worden door De onkruidkoker staan op de milieulijst wat weer voordelen kan opleveren voor u als ondernemer.

Kies uit een breed assortiment van producten bij De onkruidkoker

Met ons brede assortiment beschikken wij over zowel machines die te gebruiken zijn op eigen terrein als machines van groter formaat. Alle producten om onkruid te bestrijden met kokend water kunnen besteld worden via de bestelpagina. Als u meer informatie wilt of als u interesse heeft in een van onze producten kunt u ons bereiken op 0164-657151.


Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]