Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruid verwijderen kokend water

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Onkruid verwijderen kunt u in plaats van met chemische middelen uitstekend doen met water. Daarvoor heeft u natuurlijk wel de juiste machines nodig. Bij De onkruidkoker hebben we voor u heet water units van de toonaangevende fabrikant Empas in het assortiment. Deze machines zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zeer geschikt voor het verdelgen van onkruid. Daarnaast zijn deze onkruidkookmachines bijzonder milieuvriendelijk. Onkruid verwijderen doet u dus met de heet water units van Empas.

Onkruid verwijderen met de heet water units van Empas

Vraagt u zich af hoe onkruid verwijderen precies in zijn werk gaat? Dat leggen wij graag aan u uit. Het begint met het verwarmen van het water tot 98 graden. Dat gebeurt met gas- of dieselgestookte ketels en door de geavanceerde techniek van Empas blijft het water continu op de juiste temperatuur. Vervolgens wordt het hete water over het onkruid heen gegoten en daardoor krijgt het onkruid een temperatuurshock. Dat zorgt ervoor dat de celstructuur vernield wordt en de plant doodgaat. In tegenstelling tot chemische producten is de heet water techniek ook te gebruiken bij open water en tijdens alle weersomstandigheden.

Kopen of huren

De heet water units van Empas om onkruid te verwijderen kunt u bij De onkruidkoker kopen of huren. Als u interesse heeft in onze producten kunt u contact opnemen met onze medewerkers via het telefoonnummer 0164-657151.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]