Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruid verwijderen met heet water

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat onkruid kan verwijderen met heet water? Zoek dan niet verder en kom naar De onkruidkoker. De kokend heet water techniek is zeer effectief. Het water wordt eerst tot 98 graden opgewarmd met behulp van gas- of dieselgestookte ketels. Dat is de ideale temperatuur voor het verdelgen van onkruid. Vervolgens wordt het water over de plant gegoten. De plant krijgt een temperatuurshock zodra deze in aanraking komt met het kokende water. Dat zorgt ervoor dat de celstructuur barst. Het onkruid is dan kapot en zal uiteindelijk doodgaan. Onkruid verwijderen met heet water is zodoende bijzonder eenvoudig.

Onkruid verwijderen met de heet water machines van De onkruidkoker

Als u onkruid wilt verwijderen met heet water is het verstandig om dat te doen met de machines van De onkruidkoker. Wij zijn een officieel erkende dealer van Empas. In de collectie van dit vooraanstaande merk treft u heet water units in verschillende soorten en maten aan. Kies bijvoorbeeld voor de stille en duurzame MCB E – Handunit. Of heeft u liever de compacte MCE – Handunit die op elk soort terrein te gebruiken is? Bij twijfel over de ideale onkruidkookmachine adviseren onze vakbekwame medewerkers u graag.

Meer informatie over verkoop en verhuur

Wilt u meer informatie over de verkoop en verhuur van machines voor het verwijderen van onkruid met heet water? Neem dan contact op met De onkruidkoker door even te bellen naar 0164-657151.

 

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]