Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruidbestrijding met heet water

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor onkruidbestrijding met heet water moet u bij een specialist als De onkruidkoker zijn. Het kokende water vernielt de celstructuur van onkruid waardoor het onkruid doodgaat. Wij adviseren om de kokend heet water techniek niet alleen te gebruiken op zichtbaar onkruid. Op plekken waar u het onkruid nog niet ziet, heeft deze techniek een preventieve werking. Het kokende water verwijdert namelijk ook onkruidzaad, mossen en algen. Voor deze methode is geen enkele onkruidsoort immuun. De heet water techniek is ook toe te passen tijdens slechte weersomstandigheden of bij open water. Dat zijn enkele redenen waarom onkruidbestrijding met heet water steeds populairder wordt ten koste van chemische bestrijdingsmiddelen.

Schakel een specialist in voor de onkruidbestrijding met heet water

De onkruidkoker is een officiële dealer van Empas-units. Deze toonaangevende fabrikant heeft verschillende soorten onkruidkookmachines in het aanbod voor onkruidbestrijding met heet water, waaronder:

 • MCB GAS – Handunit: deze compacte unit werkt op gas en is erg duurzaam;
 • MCE – Handunit: deze machine is door een geringe omvang gemakkelijk te transporteren en is uitermate geschikt voor het werken op kleine oppervlaktes.
 • MCB-T – Opbouwunit: deze unit is speciaal ontwikkeld voor achter de tractor. Met een eigen hydro- en spanningsvoorziening is de machine breed inzetbaar.

U kunt bij De onkruiddokter terecht voor de aankoop en de huur van Empas-machines. Als u benieuwd bent naar alle mogelijkheden voor de onkruidbestrijding met heet water, dan belt u met onze medewerkers via (+31) 0654328817.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]