Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 40

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/onkruidkok/domains/deonkruidkoker.nl/public_html/assets/extras/Custom-functionaliteit plugin/custom-functionaliteit.php on line 43

Onkruidkoken

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Door middel van onkruidkoken kunt u onkruid op een eenvoudige en milieuvriendelijke manier verwijderen. Daar zijn wel de juiste machines voor nodig. In het aanbod van De onkruidkoker vindt u onkruidkookmachines van het vooraanstaande merk Empas. Deze heet water units zijn van een hoge kwaliteit en uitermate geschikt voor het verwijderen van onkruid. In tegenstelling tot chemische producten zijn deze machines ook zeer milieuvriendelijk. De onkruidkoper is u graag van dienst als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onkruidkoken.

Onkruidkoken met machines van een hoge kwaliteit

Bent u benieuwd wat onkruidkoken precies is? Het proces van onkruidkoken begint in de diesel- of gasgestookte ketels van de machines. Daarin wordt het water verhit tot 98 graden. Door de moderne techniek die Empas gebruikt, blijft het kokend hete water voortdurend op de ideale temperatuur. Dan wordt het onkruid bespoten met het hete water. Dat zorgt voor een temperatuurschok bij de plant, waardoor de celstructuur kapot gaat en de plant afsterft. Anders dan chemische middelen is de heet water techniek ook toepasbaar bij open water en tijdens alle weersomstandigheden.

Aanschaf en verhuur

Bij De onkruidkoper kunt u de heet water units van Empas zowel aanschaffen als huren. Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0164-657151.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]