Thermische onkruidbestrijding

N

Erkend Empas-dealer

Topkwaliteit sinds 2007

Verhuur & Verkoop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De onkruidkoker is al jarenlang gespecialiseerd in thermische onkruidbestrijding. Het ruime assortiment bestaat uit Empas machines die gebruikmaken van een speciale techniek om het water op te warmen. De onkruidkoker is een erkende Empas-dealer die zorgt voor verhuur en verkoop van milieubewuste onkruidmachines. Met onze onkruidmachines wordt ongewenst onkruid op een eenvoudige manier bestreden.

Hoe gaat thermische onkruidbestrijding in zijn werk bij De onkruidkoker?

Doordat de machines van Empas de mogelijkheid hebben om continu water op te warmen, kunnen deze gebruikt blijven worden. Eerst wordt het water verwarmd naar 98 graden Celsius in diesel- of gasgestookte ketels. Vervolgens wordt het kokend hete water over het onkruid gegoten zodat deze door de temperatuurshock uiteindelijk afsterft. Een groot deel van de zelfrijdende machines beschikken over een volveldswerking. Dit houdt in dat er ook plaatsen zonder zichtbaar onkruid preventief worden behandeld. Een groot voordeel is dat deze methode voor thermische onkruidbestrijding geen beperkingen kent.

Kies voor thermische onkruidbestrijding bij De onkruidkoker

De onkruidkoker heeft een ruim assortiment van milieuvriendelijke onkruidmachines die een plek hebben weten te bemachtigen op de Milieulijst. Bij de aanschaf van een machine voor thermische onkruidbestrijding kunt u onder andere gebruik maken van de Milieu investeringsaftrek wat voordelen biedt op financieel gebied. Met onze jarenlange ervaring geven wij graag advies om zo te kijken welk product het beste bij u past. U kunt ons bereiken op 0164-657151.

Interesse in onze producten?

Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op!

Bel nu: 0164-657151

of vul onderstaand formulier in

Neem contact op

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    [recaptcha]